Servis Kami

Kami menyediakan servis yang hanya terbaik untuk anda

Menu

Rawatan-rawatan tersebut adalah cara untuk mengatasi masalah kulit tertentu.

Hi-Tech Machines

Rawatan berteknologi tinggi kami! Untuk pengelupasan tambahan, membersihkan, menghidrat, mengangkat dan mengetatkan lebih mendalam! Nikmati manfaat tiga kali ganda rawatan ini!

Facial Treatment

Dengan pembersihan kulit yang mendalam untuk menghilangkan toksin, diikuti dengan pengelupasan untuk melepaskan sel-sel mati, kemudian topeng khusus untuk kulit, seterusnya urut muka lembut untuk merangsang aliran darah dan penghidratan krim ke menyuburkan kulit anda.

Hair Treatment

Penjagaan rambut untuk kebersihan dan kosmetologi yang melibatkan rambut yang tumbuh dari kulit kepala manusia, Rambut boleh diwarnai, dipangkas, dicukur, dipetik, atau dibuang dengan rawatan seperti waxing, sugaring, dan threading.

Massage

Terapi urut untuk meningkatkan kesihatan dan mengurangkan sakit sendi. Kami menyediakan terapi urut tertentu untuk anda.

Waxing

Waxing dapat melembutkan dan melicinkan kulit dan membersihkan kulit dengan baik

Foot Reflexology

Rawat kakimu seperti Royalti untuk membantu berehat dan mengembalikan semula kaki yang letih. Nikmati semua manfaat Rawatan Signature Foot dengan urutan terbaik yang ditambah di atas dan kelegaan tekanan untuk tapak dan jari kaki.

Make up

Para wanita yang ingin kelihatan lebih "fresh look" dengan mengenakan make-up yang padan dengan majlis boleh membuat tempahan untuk mendapatkan solekan yang tentunya memuaskan hati. 

Slimming

Inginkan badan yang ideal dan jauhi dari obestiti selain jaga pemakanan rawatan yang disediakan jugak dapat membantu mempercepatkan proses untuk mendapatkan berat badan yang ideal. 

Bridal

Kepada bakal pengantin yang ingin memanjakan diri anda dengan mandian susu atau bunga dan scrub badan  sebelum kahwin di sini adalah tempat yang tepat untuk memanjakan diri anda. 

Additional Spa Treament

Secara general spa kami mempunyai pelbagai services boleh click read more untuk mengetahui menu-menu service yang kami sediakan

Rawatan Terbaik Di

Mahukan penyelesaian dengan lebih cepat?

Cepat buat tempahan anda sekarang! Jangan tunggu sampai melarat. We care about you